Tapas

 

Vår tapasbuffet har et rikholdig og riktig sammensetning av smakfulle småretter, noen serveres kalde og andre helst lune og avsluttningvis et litet utvalg av noen aldeles nydelige tapasdesserter. Tapas er ikke ment som koldtbord, og er derfor ikke så overdådig i mengde, men mer enn nok til å tilfredstille de fleste mager. Alle rettene blir levert ferdig anrettet på fater, du velger mellom engangsfater (tillegg i prisen) eller på pene serveringsfater/termokasser (+pant,rengjort,retur).

Ønsker du å servere noen av rettene lune, gjør vi dette mot et tillegg på kr. 30,- pr. pers. (min. kr. 450,-), eller du kan enkelt gjøre dette selv direkte på fater av rustfritt stål.  Husk også å bestille Focaccia/Bagetter.

Vi leverer også tapas i kombinasjon med koldtbord
Les mer her.

Pris Tapasbuffet pr. pers. kr 255,-
Pris Tapasdessert pr. pers. kr 49,-

Tapasbuffet inneholder

Lakserulade, nydelig røkelaks m/snøfrisk i tortillalefse
Tigerreker, store tigerreker stekt med hvitløk
Falafel, vegitarrett
Kyllingfilet provance i skiver
Spanske kjøttboller, små krydrede kjøttboller
Chili tapaspølser, små pølser med mye smak
Røsti bacon, røsti (potet) tilsatt bacon
Cheddar cheese peppers, innbakt cheddar
Kokt egg med ishavskaviar

Garnityr
Oliven, sherrytomater, druer, paprika, appelsin

Sauser
Sweet chili, Aioli, Urtedressing

Valgfritt brød, som tillegg
Fucaccia kr. 65,-  Lange fine bagetter kr. 45,-

Se også vår tapastallerken – les mer her.

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette