Snitter

Hansens snitter, et begrep i Larvik siden starten i 1974. Vi har laget nærmere 4 millioner snitter til fornøyde kunder. Hemmeligheten bak et fristende smørbrød er godt ferskt brød, nyskåret pålegg og karbonader fra vårt eget kjøkken, frisk salat og pynt, samt et stort utvalg. Det er Hansens selskapssnitter – håndverk på sitt aller beste! Snittene blir levert ferdig assortert på engangsfater (pappbretter) i esker (ingen retur), eller du kan låne pene solide serveringsfater i rustfritt stål i termokasser (+pant, rengjort, retur).

Vi anbefaler til et måltid mat, 5 snitter pr. pers. Ønsker du å servere karbonadene varme, si i fra og vi emballerer disse i aluform klar for oppvarming hjemme, det medfølger da påsmørt snitt med garnityr. Standard brød er mellomgrovt, men kan også leveres på glutenfritt.

Selskapssnitter

Perfekt balanse mellom pålegg, pynt og brød, nydelig anrettet på fat.
Pris: kr. 39,-  (velg mellom: på serveringsfat i termokasse, eller i esker engangsemballasje)
+ pant, fat kr. 50,- , termokasse kr. 100,- (rengjort, retur, uvasket fat belastes med kr. 10,-. Ikke tilbakelevert fat kr. 50,-).
16. + 17. mai, samt uke 51 og ut året gjelder egne priser – les mer her.

Roastbiff, så mør at den formelig smelter, m/remulade, rødløk, suragurk, krus, salat
Reker, håndpillede luxus reker m/majones, sitron, dill, salat
Svinestek, saftig og velsmakende skinkestek, m/agurk, tomat, sviske, ananas, krus, salat
Røkelaks og eggerøre, m/sitron, dill, sort ishavskaviar, salat
Karbonadekake m/løk, grove hjemmelagede, m/ agurk, suragurk, tomat, krus, salat
Kokt skinke, nydelige ruller m/italiensk salat, kapers, tomat, krus, salat
Røkt svin filetkam, velsmakende god smak, m/sennepsaus, agurk, mandarin, aspargers, krus, salat
Kalkunbryst, saftig marinert kalkunbryst m/ carrysaus, tomat, fersken, drue, krus, salat
St. Kristina skinke (Norges beste spekeskinke) og eggerøre m/agurk, krus, salat
Brie, nydelig vellagret brie, m/fikenmarmelade, aprikos, drue, krus, salat

Se bilder nedenfor for de forskjellige typene.

Nettbutikk

Produktet kan bestilles direkte i nettbutikken.

Følg oss på Facebook

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette