Spekebord

Spekebordet blir levert pent pyntet med garnityr på fater. Du kan velge engangsfater, eller låne pene fater av oss (+ pant, retur, vasket). Minstebestilling 10 pors.

Personlig veiledning av fagfolk, ring eller besøk oss, og vi hjelper deg med å «skreddersy» ditt spekebord, slik at du og dine gjester skal bli 100% fornøyd. En stor fordel med å «plukke» spekebordet selv, er at du kan bestille dine favoritter og ulikt antall, tilpasset ditt behov. Bestill i god tid, selv om du ikke er sikker på antall gjester. Ordebekreftelse vil bli tilsendt.

Se også vårt spekefat – les mer her.
Se også vår speketallerken – les mer her.

Vareslag

St. Kristinaskinke, kr 38,-
Fenalår, kr 35,-
Fårepølse, kr 24,-
Morrpølse, kr 25,-
Vellagret salami, kr 26,-
Potetsalat, pr. kg, kr 135,-
Waldorfsalat, pr.k g, kr 135,-
Eggerøre, pr. kg, kr 125,-
Varmrøkt Pepperlaks, pr. kg., kr 320,-
Hel varmrøkt ørret, pr. kg, kr 300,-
Gravlaks m/sennepsaus, kr 40,-
Røkelaks, kr 35,-
Sild, kr 17,-

Loff, kr 45,-
Mellomgrovt brød, kr 45,-
Grovbrød, kr 45,-
Baguetter, lange, kr 45,-

Kuvertsmør, kr 3,00

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette