Koldtbord / tapas

Vi har gleden av å introdusere vårt nye koldtbord, her vil du finne våre mest populære tradisjonsrike retter, samt nye og spennende smakfulle varianter. Kort sagt noe for enhver gane! Koldtbordet blir selvsagt levert ferdig pyntet på fater (velg mellom engangsfater mot tillegg, eller pene fater i melamin som du betaler pant for) Minstebestilling 10 pors. Bestill i god tid, (selv om du ikke er sikker på antall gjester, dette kan justeres senere) du får tilsendt bekreftelse på e-post.

Dette koldtbordet er blitt en suksess, takk for meget gode tilbakemeldinger!

Totalvekt koldtbord ca 750 gr/pers

Roastbiff, laget av storfe flatbiff, så mør at den «smelter» på tunga
Remulade, godt til roastbiff
St. Kristinaskinke, den aller beste spekeskinka
Vellagret Salami, en smaksopplevelse
Eggerøre, godt til spekematen
Potetsalat, hjemmelaget kremet, godt til spekematen og roastbiffen
Karbonadekaker, våre gode hjemmelagede, kan serveres varme
Kyllingfilet, benfritt i skiver, med nydelig smak av provance
Lakseruller, tortillalefser med snøfrisk og prima røkelaks
Pastasalat, spennende smak med bønner, feta, soltørket tomat
Tigerreker, scampi med nydelig smak av hvitløk
Sweet chilisaus, godt til scampi
Urtesaus, godt til pasta
Garnityrfat, diverse godt attåt

Pris pr. pers. kr 355,-

Brød: FOCACCIA kr 65,-, BAGETTER lange fine kr. 45,-
1 focaccia til ca 5 pers, 1 lang bagett til ca 6 pers.

Nettbutikk

Produktet kan bestilles direkte i nettbutikken.

Følg oss på Facebook

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette