Jubileumskoldtbord

Jubileumskoldtbordet er et stort, rikholding, komplett koldtbord inkl. dessert og brød. Vekt ca 800 gr. mat pr. pers.

Koldtbordet blir levert pent pyntet med garnityr på fater.  Du kan velge engangsfater, eller låne pene fater av oss (+ pant, retur, vasket).

Håndpillede luksus reker, røkelaks, kokt egg med ishavskaviar majones og sennepsaus
Fiskekabaret, nydelig klassiker med reker, torsk, egg og grønnsaker
Remulade
Roastbiff, vår egen roastbiff, med nydelig smak, farge og så mør at den formelig smelter
St. Kristna skinke, Norges beste spekeskinke, masse god smak
Fenalår, passe tynt skåret, masse god smak
Eggerøre, laget av egg, tilsatt gressløk
Karbonadekake, vår egen håndlagede karbonade, som er laget på rent norsk storfekjøtt
Kyllinglår, store flotte lårstykker
Potetsalat, vår egen kremede potetsalat
Karamellmoussè, en luftig karamellfromasj nydelig pyntet med bl.a. ekte krem
Brød / Loff og Smør, ferdig skåret brød, kuvertsmør

Pris pr. pers. kr. 355,- (min. 10 pers.)

Nettbutikk

Produktet kan bestilles direkte i nettbutikken.

Følg oss på Facebook

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette