Eksempler / forslag til koldtbord

Hos oss bestiller du det du og dine gjester liker. Velg fritt i vårt store utvalg og komponer ditt eget koldtbord. Trenger du hjelp, bistår vi med faglig kompetanse, slik at du blir 100% fornøyd. Du kan for eksempel bestille ulikt antall, 25 pors. med roastbiff, 10 pors med sild, 30 pors med dessert osv.

Koldtbordet blir levert pent pyntet med garnityr på fater. Du kan velge engangsfater, eller låne pene fater av oss (+ pant, retur, vasket).

Ønsker du å servere en varmrett, bestiller du eksempelvis karbonader og kylling klar til oppvarming hjemme, du kan også kjøpe ei form med vår gode lasagne.

Tips: Ønsker du å servere karbonader, kylling som varmrett, si i fra og vi emballerer dette klart til oppvarming, garnityr medfølger ikke.

Ved bestilling av koldtbord vil du få tilsendt ordrebekreftelse pr. e-post.

Her er 2 eksempler på hvordan du kan komponere ditt koldtbord.

Eksempel 1, 25 gjester

25 pors. Roastbiff, 10 pors. Skinkestek, 10 pors. Røkt svinekam, 25 pors. Karbonadekaker, 15 pors. Kalkunbryst, 10 pors. Kyllinglår, 20 pors. Potetsalat, 15 pors. Waldorfsalat, 20 pors. Røkelaks og eggerøre, 10 pors. Sursild, 10 pors. Kabaret m/fisk og skalldyr, 10 pors. Remulade, 1 stk Helkokt ørret ca. 2,7 kg., 25 pors. Karamell mousse.

Vekt totalt 19 kg  pr. pers. 760 gr
Pris kr 7198,-  pr. pers. kr 288,-

Eksempel 2, 20 gjester

20 pors. Lakseruller m/snøfrisk, 20 pors. Tigerreker, 15 pors. Kyllingfilet provance,10 pors. 3 typer saus/dressing, 20 pors. Roastbiff, 20 pors. St.kristine spekeskinke, 10 pors. Fenalår, 15 pors. Vellagret salami, 15 pors. Eggerøre, 20 stk. karbonadekaker, 1 stk. Pepper/Krydderlaks ca 1,5 kg.

Vekt totalt 8,8 kg  pr. pers. 440 gr.
Pris kr 6055,-  pr. pers. kr 303,-

Maten blir pent lagt opp på pene fater (+pant) eller på engangsfater (tillegg).

Husk også å bestille brød/smør, bagetter/focaccia

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette