Hovedretter

Alle hovedretter er rikelig beregnet for 2 serveringer. Minstebestilling 15 pors.
Vi leverer maten til avtalt tid, eller kunden henter selv etter avtale. Maten holder seg varm i termokasser. Det betales pant for termokasser, tilbakeleveres i rengjort stand.
Ønsker du hovedrett til kun 1 gang servering, be om tilbud.
Fatpynt medfølger ikke. Det blir beregnet 10% tillegg for søn. og hel. dager.
Fløtepoteter kan leveres til alle retter + kr 30,-
Ovnsbakte rustikk rotgrønnsaker + kr 15,-

 

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest