Covid-19 – viktig info
Grunnet Covid-19 har vi for tiden ikke ordinær åpningstid (9.00-15.00), men vi kan selvsagt nås på telefon for avtaler/bestillinger. Bestillinger kan også gjøres enkelt og greit i vår nettbutikk. I disse tider er det spesielt viktig at kunden henter maten til avtalt tid. Hjemlevering foregår som alltid etter avtale 9.00-19.00.
Selskapsmat John Hansen AS
C.A. Larsensvei 2, 3260 Larvik (se kart nedenfor)
Telefon: 33 12 42 77
E-post: post@selskapsmat.no

John Oddvar Hansen
Kokk og daglig leder
Direkte tlf.: 908 41 993
E-post: john.oddvar.hansen@selskapsmat.no
Født og oppvokst i mat, 2. generasjon. Utdannet kokk, seilt hos Thor Dahl, kom hjem for å hjelpe til i 1981 og siden blitt her!

Elisabeth Bruun Hansen
Koldtkjøkken / regnskap
Direkte tlf.: 413 05 295
E-post: elisabeth@selskapsmat.no
Vært med siden 1983, og utfører abeide på koldtkjøkken samt regnskap.

Linda Iren Thuve
Kokk / konditor
Direkte tlf.: 907 70 845
E-post: linda@selskapsmat.no
Født og oppvokst i mat, 3. generasjon. Utdannet kokk og konditor, fra Hotel Continental, Theatercafeen. Har vært med siden 13 årsalderen! Hovedansvar for bryllupskaker.
Bilde på kake
Ønsker du spiselig bilde på kake, sender du en JPEG fil (som vedlegg) til bilde@selskapsmat.no.
Viktig! I e-posten må det tydelig fremkomme bestillers/kundens navn og kundenr. (telefonnr.), samt navn, eller tekst til bilde og dato for levering.