Om oss

Selskapsmat John Hansen AS ble etablert så tidlig som i 1965, av Ragnhild og John Hansen, den gang som slakterbutikk med eget pølsemakeri og delikatesse. Nettopp det med delikatesser opptok mer og mer av tiden i firmaet.

Og i 1974 ble de første snittene levert, dermed ble vi Larviks første spesialforretning innen catering. Den gang hadde vi 10 m2 til rådighet, i dag disponerer vi ca 300 m2, med allt av topp moderne utstyr.

Matglede, nå som alltid – i dag er det 2. og 3. generasjon som driver, utdannet både kokker og konditor.

Fagfolk gir trygghet og gode matopplevelser!

Vi leverer til alt av selskaper; dåp, konfirmasjon, bryllup, minnesamvær, firmafester osv.  I vår meny finnes det et bredt spekter av retter, både varme og kalde, samt kaker.
Vi gir deg personlig service, kvalitet i samtlige ledd og fleksible løsninger tilpasset hver enkelt kunde.Et vellykket arrangement er avhengig av god og riktig mat, levering til avtalt tid, både på dagtid, kveldstid og søndager.

Vi bestreber oss på å gjøre våre kunder fornøyd med mat og service.

 

Velbekomme

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette