Allergener / trygg mat

Fagfolk som du kan stole på

Hos oss har vi utdannet kokker og konditor, som er født og oppvokst med mat. Trygg mat er viktig, med det menes det at vi bruker anerkjente leverandører, både på mat og nonfood.

Debatten har i den siste tiden gått på merking av matvarer, eksempel vis kalkunfilet som inneholder høne. Hos oss er kalkunfilet ekte vare, tilberedt av oss selv, slik som roastbiff, som vi lager av storfe flatbiff, skinkestek som vi lager av svin skinke osv. Bløtkaker med ekte krem, er ekte krem.

Videre menes det med trygg mat at den er tillaget i trygge omgivelser. Vi har adskilt varmt og koldtkjøkken. På koldtkjøkkenet holder vi lavere temperatur enn det er på varmkjøkkenet. Videre er arbeidsbenker i rustfritt stål, også med kjøling. Kjølerom og fryserom er under konstant overvåking med alarmfunksjon.

Maskiner og utstyr som vi benytter er av meget høy kvalitet og siste teknologi, levert av solide og seriøse firmaer.

Mattilsynet kommer jevnlig på besøk, og det synes vi er flott.

Allergener

Vi har utarbeidet en lett leselig oversikt over våre forskjellige retter og kaker, dette kan du få utlevert når du henter maten, eller tilsendt via e-post.

 

Summen av dette er TRYGG MAT.

Viktig informasjon

 

Betaling

Maten betales IKKE i nettbutikken, men ved henting/hjemkjøring (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).

 

Levering / henting av mat

Kald mat må hentes mandag-fredag, fortrinnsvis innen kl 15.00, lørdag 14.00.
Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid. Varmmat kan også hentes / hjemkjøres på kveldstid.

Søndager henting av all mat kl 12.30 (konfirmasjon avtales egne klokkeslett).

 

Leveringstid

Bestill alltid i god tid, du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest 2 dager i forveien. Koldtbord og varmmat senest 3-4 dager i forveien.

Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.

Pin It on Pinterest

Del dette