Bestilling / levering

Kontortid / bestilling «kjernetid»

Mandag – fredag 9.00-15.00. Lørdag 9.00-13.00
Ordretelefon: 33 12 42 77
E-post: post@selskapsmat.no

Utlevering

Alle dager etter avtale, også kvelder (9-20.00).  Søndager henting kl. 12.30-12.45, utkjøring ca. 12.45-13.30. Konfirmasjonssøndager avtales egne klokkeslett.

Lån av fater, termokasser

Mandag-fredag 9.00-15.00, lørdag 9.00-14.00. Det betales pant på fater og termokasser. Tilbakeleveres i rengjort stand senest etter en uke. Ikke rengjort fat belastes med kr. 10,-. Ikke tilbakelevert eller ødelagte fater/kasser, erstattes med faktisk kostnad.

Søndager / helligdager

Det tilkommer et tillegg på varmmat med 10%, eventuelle kvantumsrabatter bortfaller. Ekspedisjonsgebyr av kald mat og kaker, blir beregnet pr ordre kr 75,-

Leveringstid

Som hovedregel har vi følgende leveringstider fra bestilling til leveranse. Påsmurt og kaker; to døgn. Varm mat og koldtbord; 4 døgn. Les mer om «Planlegging av selskapet» nedenfor.

Vi forbeholder oss rett til endringer uten varsel, og eventuelle trykkleif/feil.

Betaling – viktig info

Privatkunder: Kort/kontant (betaling ved hjemkjøring kun kort, og ved henting ser vi helst at det blir betalt med kort).
Bedrifter og foreninger: konto etter avtale. Faktura på epost kr. 0,00, faktura på papir kr. 50,-
Alle oppgitte priser er inkl. mva. Frakt kommer som tillegg.

Fagfolk gir trygghet og gode matopplevelser!

John Oddvar Hansen
Kokk / daglig leder
Telefon: 33 12 42 77
Direktelefon: 908 41 993
E-post: john.oddvar.hansen@selskapsmat.no

Planlegging av selskapet

De fleste planlegger et selskap tidlig, ring oss allerede i startfasen, det er viktig for oss og deg at maten er sikret på et tidlig tidspunkt. I første omgang er det nok at vi får greie på menyen og et ca antall gjester, senere kan antallet justeres. Husk at hos oss får du personlig veiledning av fagfolk.

Henting av mat

Storgaten 26, Østre Halsen, 3260 Larvik (inngang C.A. Larsensvei, tvers av kjerkeløkka, barneskolen)

Henter du maten selv er det viktig at du tenker på følgende:
Selskapssnitter MÅ bæres og fraktes forsiktig og plant, rolige bevegelser !
Koldtbord fraktes og bæres enkelt og greit i kasser som du låner av oss.
Varmmat fraktes og bæres svært enkelt i termokasser, maten holder seg lenge varm (opptil 3 timer)

Vi bringer

Vi leverer punktlig og presis, alle dager.

Pin It on Pinterest

Del dette